Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ignirom Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii ignifugare
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ignirom SRL executa lucrari de ignifugare lemn in baza autorizatiei I.G.S.U seria A numarul 5600/2016, atat prin tratament de suprafata, cat si in profunzime folosind doar solutii certificate de Centrul National Pentru Securitatea la Incendiu si Protectie Civila, Bucuresti.

Procedeul de imbunatatire a rezistentei la foc a materialelor combustibile se numeste ignifugare. Ignifugarea nu exclude aprinderea si arderea materialului,dar asigura acestuia o comportare la foc imbunatatita pe o anumita perioada de timp sau posibilitatea de a nu arde atunci cand se indeparteaza sursa de caldura. Ignifugarea nu exclude si alte masuri de protectie la foc,cum ar fi: instalatii de semnalizare, instalatii de stins incendii, mijloace de prima interventie. Ignifugarea materialelor combustibile este una din cerintele privind siguranta la foc pentru imbunatatirea gradului de rezistenta la foc a unei constructii.

Pentru ca efectele operatiunii de ignifugare lemn sa fie durabile, este esential ca aceasta din urma sa fie realizata respectand intocmai indicatiile producatorului legate de substantele ignifuge. De asemenea, ignifugarea trebuie intretinuta in timp, cu alte cuvinte, refacuta la perioade de timp bine stabilite.
Din Gura in Gura